Help Smajl Neziri

Smajl Neziri ( Mali ) eshte 8 vjeq, djali i Ahmet Neziri, Trestenik Peje. Pas disa operimeve ne Kosove dhe ne Turqi, para disa ditesh eshte diagnostifikuar me GRANULOMATOZ.  Semundje kjo qe ka nevoj per transplantin e palces kurriozore.  Intervenimi kushton ne minimum 60.000€, shume e pa perballueshme per familjaret dhe te afermit e tij.
Prandaj lusim qdo zemer mir dhe kushdo qe ka mundesi te na ndihmoje ne sherimi  e tij.

Donations

 See top
 • Smajl Berbati 
  • €100 
  • 6 d
 • Rexhep Tahiri  
  • €100 
  • 7 d
 • Familie Röger 
  • €200 
  • 8 d
 • Jeta Murtezi 
  • €20 
  • 8 d
 • Besim Muriqi  
  • €200 
  • 8 d
See all

Organizer

Muharrem Neziri 
Organizer
Mönchengladbach, Nordrhein-Westfalen, Deutschland

 • #1 fundraising platform

  People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more