Koha për shqiptari

Koha për shqiptari

Pavarësisht probleme të tij të shumta Odise Gremo refuzoi te deklarohej grek dhe zbuloi një skemë të tërë që synon greqizimin e fshatrave të jugut të Shqipërisë. Ai zbardhi projektet e realizuara në konsullatën greke në Gjirokastër dhe ato të drejtuesve tē Omonias. Sot për këto denoncime të transmetuara në “Gjurmë Shqiptare” në Top Channel ai po kërcënohet me jetë. Kjo është një çështje  që shkon përtej thjesht Odise Gremos dhe synon të tregojë se askush që deklaron e ruan rrënjët e tij shqiptare nuk do të jetë më kurrë vetëm. Odise Gremo djali i një nëne greke dhe babai shqiptar nuk është vetëm. Ne nuk do jemi kurrë vetëm. Bashkë jemi më të fortë. Është koha të tregojmë krenarinë e të qenit shqiptar.

Donations

 See top
 • Shpëtim Ahmeti  
  • €50 
  • 4 mos
 • Anonymous 
  • €30 
  • 4 mos
 • Anonymous 
  • €10 
  • 4 mos
 • Sulejman Çelaj 
  • €450 
  • 4 mos
 • Domeniko Kurti 
  • €10 
  • 4 mos
See all

Organizer

Arber Paluca 
Organizer
Singen, Baden-Württemberg, Deutschland
 • #1 fundraising platform

  People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more