Na ndihmoni te shpetojme nje jete

E lexuam pothuajse te gjithe lajmin qe u dha para 10 ditesh per djalin nga Korca qe u aksidentua me frezen e zetorit.Ai eshte Algredo Mukades 27 vjec ,babai i Ajles 3 vjece. Jeta e tij sdo jete me e njejte nga ajo dite sepse ai eshte demtuar shume keq ,por ne falenderojme zotin qe e kemi gjalle mes nesh.Fale doktorave te Spitalit te Traumes ai eshte ende gjalle por ka dhe shume shume pune per te kryer.Pamundesite e kushteve ne spitalet ketu ne Shqiperi na detyrojne qe ne te kerkojme ndihme pa bezdisur njeri ,me sa mundesi te kene ,qe Algredo te dale jashte shtetit per nderhyrjet e tjera qe i duhen urgjent.Familjaret dhe te afermit kane kontribuar me aq mundesi sa kane por ato nuk mjaftojne qe ai te dale te kurohet jashte.
Tel: 0692349356
Kush te mundet te kontribuoje sa do pak ne nr e llogarise si me poshte.
Nr.llogarise EURO 431009793CLIDCFEURE0 IBAN-- AL9020511313009793CLIDCFEURE
Nr.llogarise ALL
431009793CLIDCLALLEC IBAN-- AL2620511313009793CLIDCLALLE
 • Anonym 
  • €20 
  • vor 3 T
 • Anonym 
  • €50 
  • vor 5 T
 • Anonym 
  • €5 
  • vor 6 T
 • Anonym 
  • €50 
  • vor 6 T
 • Fadil Caravaku 
  • €30 
  • vor 6 T
Alle anzeigen

Organisator

Madisa Kolajani 
Organisator
Fürstenfeldbruck
 • Die führende Spendenplattform

  GoFundMe ist die Spendenplattform mit den meisten Kampagnen. Mehr erfahren

 • Garantie von GoFundMe

  In den seltenen Fällen, in denen Unstimmigkeiten auftreten, klären wir in Zusammenarbeit mit der Person, die diese meldet, ob ein Fall von Missbrauch vorliegt. Mehr erfahren

 • Kompetente Beratung, 24/7

  Wende dich mit deinen Fragen an uns; wir antworten dir rund um die Uhr. Mehr erfahren