Meer Harmonie in de Samenleving

Meer Harmonie in de Samenleving staat voor structurele muziekeducatie aan leerlingen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar in de regio Parkstad. Het doel is om leerlingen een brede muzikale oriëntatie te bieden in binnen en buiten schools aanbod. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond wat de positieve effecten zijn van muziekeducatie op de cognitieve en non cognitieve vaardigheden van kinderen. 

Iedere opgehaalde euro wordt ingezet ter stimulatie van deze brede muzikale ontwikkeling.

In het kader van kansengelijkheid willen we alle kinderen kosteloos de kans bieden om hun brede muzikale oriëntatie tijdens schooltijd verder te specialiseren tijdens kosteloos aanbod na schooltijd. Te denken valt aan; schoolkoortjes, blazersklassen, slagwerkklassen, popbands, dj-acts etc.

Hoe meer mensen zich verbinden aan de samenleving, hoe meer de samenleving hiervan profiteert.

Spenden

Werde der erste Unterstützer 

Deine Spende zählt

Garantie von GoFundMe

In den seltenen Fällen, in denen Unstimmigkeiten auftreten, klären wir in Zusammenarbeit mit der Person, die diese meldet, ob ein Fall von Missbrauch vorliegt.

Organisator

Bart Alofs 
Organisator
  • Die führende Spendenplattform

    GoFundMe ist die Spendenplattform mit den meisten Kampagnen. Mehr erfahren

  • Garantie von GoFundMe

    In den seltenen Fällen, in denen Unstimmigkeiten auftreten, klären wir in Zusammenarbeit mit der Person, die diese meldet, ob ein Fall von Missbrauch vorliegt. Mehr erfahren

  • Kompetente Beratung, 24/7

    Wende dich mit deinen Fragen an uns; wir antworten dir rund um die Uhr. Mehr erfahren